Motortop.nl
Alles over motoren!

Over Motortop.nl

Motortop.nl is opgericht door een gepassioneerde motorrijder. Ik deel mijn passie voor het motorrijden graag met anderen en kan iedereen aanraden om te beginnen met motorrijden. Vanuit mijn passie voor motorrijden en alles daar omheen is motortop.nl geboren. Op motortop.nl deel ik zoveel mogelijk informatie en kennis op het gebied van motoren, welke jij als (beginnende) motorrijder kan gebruiken in het dagelijks leven. 

Deze website onderhoud ik in mijn vrije tijd en dit doe ik met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat alle informatie en artikelen die op deze website staan voor iedereen toegankelijk is. Alle artikelen op deze website zijn daarom ook gratis beschikbaar, in tegenstelling tot vele andere sites waar je tegenwoordig moet betalen om "premium" artikelen te kunnen lezen. 

Wil je ons als blijk van waardering toch steunen? Dat kan gratis! 

Bestel je wel eens wat via de onderstaande webwinkels en wil je motortop.nl graag helpen? Maak dan bij je volgende aankoop gebruik van een van onderstaande links. Het kost jou niks extra's en wij ontvangen dan een kleine commissie. Met dit geld kan ik de website onderhouden en nieuwe content maken. Een Win Win situatie dus!

Niets is verplicht, maar het zou mij enorm helpen om motortop.nl een beetje beter te maken!